Serviciul de ambulanta privata

Ambulante recuperare medicala Spitalul Sfantul Sava

Spitalul Sfantul Sava asigura pentru pacientii spitalului nostru de recuperare medicala, ingrijiri paliative, kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic 3 ambulante proprii, disponibile 24/7. Transportul cu ambulanta este asigurat de la si la spital sau domiciliu, precum si pentru alte deplasari care necesita investigatii medicale suplimentare pentru pacientii nostri.

Cu ajutorul ambulantelor noastre private asiguram transportul pacientilor in conditii de maxima siguranta si igiena, ambulantele fiind dotate cu echipamente de ultima generatie. Pacientii sunt insotiti de asistenti medicali specializati, care asigura transportul persoanelor care au nevoie de ajutor la deplasare sau necesita transport medical special, pacienti care sunt transferati de la spitale de stat, la spitalul nostru privat sau cei care prezinta o urgenta medicala si necesita interventie rapida si internare in cadrul spitalului nostru.

Primim in cadrul spitalului cazuri grave, respectiv pacienti cu tub drenaj, plagi infectate, gastrostoma, traheostoma, ileostoma, escare.

Au scris despre serviciile de recuperare medicala, ingrijiri paliative, kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic ale Spitalului Sfantul Sava :