Ce spun apartinatorii despre Spitalul Sfantul Sava :

Suntem onorati pentru increderea pe care ne-o acordati si pentru timpul dedicat in scrierea acestor mesaje

oana pellea

Oana Pelea

5/5

„Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!”

5/5

„Daca statul ar face cat a facut Alina Ion inclusiv cu acest Centru – cel putin unul in fiecare judet daca ar face, Romania ar fi astazi o tara sanatoasa la cap, dar si la suflet si la trup in acelasi timp. Cautati sa o cunoasteti voi personal ca sa puteti intlege adevarul din spatele cuvintelor.”

Razvan Marian Durlan

Nadina Rosentuler Barnatan

5/5

„Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.”

5/5

„Buna ziua! Am ajuns cu mama, care la mijlocul lui octombrie 2018 a suferit un puternic accident vascular ischemic. Am fost bucurosi sa gasim in acest centru sali de recuperare fizica corespunzator dotate, sala de fizioterapie si masaj. Multumesc conducerii centrului pentru competenta, promptitudine, pentru valoarea umana de care dati dovada – atat de importanta pentru cei suferinzi!”

Raluca Vlasceanu

Daniela Dorobantu

5/5

„Prin profesionalismul, dedicatia si implicarea personalului centrului, condus de un om cu calitati rare, doamna Alina Ion, ma mai pot bucura de prezenta celor doi oameni minunati si atat de iubiti din viata mea, parintii mei. Aici Minunile chiar exista! Multumesc intregii echipe pentru devotamentul demonstrat!​”

5/5

„Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!”

Tom Barnatan

Cristina Niculescu

5/5

„Imediat ce am trecut pragul spitalului am stiut ca vom gasi solutii pentru mama mea. La 2 luni dupa ce am adus-o cu ambulanta, poate merge singura, este independenta, maninca si si-a recapatat pofta de viata. Multumim echipei, medici, asistente, kinetoterapeuti, infirmiere. Tot respectul conducerii, oameni dedicati, pasionati si cu suflet mare !”

5/5

„Ce am vazut aici nu am intalnit in nici un camin din tara, singura comparatie pe care o pot face fiind doar cu cele vazute de mine in strainatate. Conditiile de cazare, aparatura ultra-moderna de recuperare, echipa de medici, asistenti, fizio- si kineto-terapeuti, infirmieri, care daruieste caldura sufleteasca celor in nevoie, sunt suficiente pentru a califica tot ce am vazut cu nota „10”. Ferice de cei care au avut acest noroc! „

Florin Popescu

Au scris despre serviciile de recuperare ale Spitalului Sfantul Sava :