Conditii la internarea in Spitalul Sfantul Sava

Spitalul “Sfantul Sava” este un spital privat autorizat MS cu o sectie cu 45 de paturi de recuperare medicala pentru AVC si o sectie cu 45 de paturi de Paliatie si nu este un spital de urgenta, fiind tratati doar pacientii cu afectiuni cronice.
Internarea pacientilor se face doar in urma unei programari telefonice (tel. 0724.338.881 / 0724.021.090).

Este exclusa internarea pacientilor cu boli infecto-contagioase precum si urgentele medico-chirurgicale ce depasesc gradul de competenta a spitalului. In momentul internarii pacientul semneaza consimtamantul informat si regulamentul spitalului.

Internarile au loc intre orele 14:30-18:30 de Luni pana Duminica

ATENTIE! Respectati regulile prezentate mai jos:

  1. Nu purtati bijuterii, nu luati asupra dumneavoastra lucruri de valoare, aduceti doar ceea ce va este strict necesar. Spitalul nu isi poate asuma responsabilitatea in caz de furt sau pierdere a obiectelor personale.
  2. La sosirea la spital, va rugam sa aveti cu dumneavoastra medicatia curenta.
  3. Sa aveti asupra dumneavoastra toate analizele, radiografii relevante si scrisorile medicale care alcatuiesc istoricul dumneavoastra medical, precum si sa comunicati medicului curant atat tratamentul medicamentos uzual cat si cel ocazional (analgezice, siropuri de tuse etc.), aceste date fiind necesare pentru continuitatea, urmarirea si adaptarea pe durata internarii a tratamentului medicamentos.
  4. Pe durata internarii vor fi administrate, sub atenta supraveghere a medicului curant, doar medicamentele prescrise de catre acesta. Insistam si va rugam sa nu luati alte medicamente din propria initiativa, chiar daca ele faceau parte din tratamentul pe care il utilizati anterior pentru a nu interfera intre ele. Daca aveti simptome care necesita administrare de analgezice sau de alte medicamente, va rugam sa anuntati personalul medical din spital. Pentru un bun parcurs terapeutic si o reusita a tratamentului va rugam sa respectati cat mai precis recomandarile medicului.
  5. Pe durata internarii la spital, pacientii sunt rugati sa consume doar mancarea asigurata de spital.
  6. Pe toata durata spitalizarii, personalul medical sta non-stop la dispozitia pacientilor, inclusiv prin serviciile de garda asigurate de medici specialisti

Au scris despre serviciile Spitalului Sfantul Sava :